OPROEP BUURTKUNST & RAAM-EXPO!

 


 

 

 

 

Thuis zitten en verveling? Nee, niet hier in de buurt! Ik ga kleine klei-setjes samenstellen met een werkplan erbij. Je kunt deze aan het ‘raamloket’ ophalen en ook weer afleveren zodat het gebakken kan worden. De kunstwerkjes zullen bij datzelfde raam tentoongesteld worden. Daarna mag je ze uiteraard mee naar huis nemen!

Leeftijden: 0- 150.

Wat kun je verwachten?
Je betaalt eenmalig een bijdrage van 6 euro aan de materialen en stookkosten. Hiervoor ontvang je alles om je kunstwerk (max 5x5x5 cm) thuis te kunnen maken. Het enige dat je zelf nodig hebt is fantasie en misschien een vork uit de besteklade. Je kunt tevens het bijgeleverde werkplan gebruiken of zelf iets verzinnen.
Thema: lente.

Ik zorg ervoor dat jouw werk voorzien wordt van een doorzichtig glazuurlaagje, vervolgens veilig gebakken wordt en zal ook de expo organiseren. En er wordt nog meer gebakken. Je krijgt er een wafeltje bij, die worden door Marion gemaakt. Werkt nog gezelliger!

Wat en wanneer?
Je kunt de setjes op maandag 23 maart tussen 11.00 en 13.00 uur, of na 19.00 uur ophalen in de Parrestraat 18, Eijsden, bij Loods 0, aan het raam. Bel of app van te voren, of als je er bent, zodat ik het loket open kan zetten.
Inleveren van de werkstukjes kan op zaterdag 28 maart, tussen 11.00 en 14.00 uur. Het hoeft niet droog te zijn als,je het inlevert. En op 5 april zullen de kunstwerkjes in de etalage hangen, een week lang. Zin in... lentewerkjes.. tijd om een beetje kleur krijgen!

 

HIERONDER KUN JE HET WERKPLAN DOWNLOADEN

 

 Tot dan, Yvette

Contactgegevens

Yvette Jongen

Parrestraat 18, 6245 LJ Eijsden

06-23 07 21 29

info@loods0.nl   |  http://www.loods0.nl

KVK 14061297

Bezoek op afspraak.

Tips en nieuwtjes

De lessen starten weer op in de week van 14 september a.s.!

Vragen over je inhaallessen? Kijk even hier. (alleen voor cursisten)

Alle liefs van Yvette

06-23072129 | info@loods0.nl

  • Facebook - Loods 0
  • YouTube - Loods 0
  • Linkedin Yvette Jongen
  • Pinterest - Yvette Jongen

© 2019 ontwerp en webmaster Yvette Jongen  |  www.loods0.nl