OPROEP BUURTKUNST & RAAM-EXPO!

 


 

 

 

 

Thuis zitten en verveling? Nee, niet hier in de buurt! Ik ga kleine klei-setjes samenstellen met een werkplan erbij. Je kunt deze aan het ‘raamloket’ ophalen en ook weer afleveren zodat het gebakken kan worden. De kunstwerkjes zullen bij datzelfde raam tentoongesteld worden. Daarna mag je ze uiteraard mee naar huis nemen!

Leeftijden: 0- 150.

Wat kun je verwachten?
Je betaalt eenmalig een bijdrage van 6 euro aan de materialen en stookkosten. Hiervoor ontvang je alles om je kunstwerk (max 5x5x5 cm) thuis te kunnen maken. Het enige dat je zelf nodig hebt is fantasie en misschien een vork uit de besteklade. Je kunt tevens het bijgeleverde werkplan gebruiken of zelf iets verzinnen.
Thema: lente.

Ik zorg ervoor dat jouw werk voorzien wordt van een doorzichtig glazuurlaagje, vervolgens veilig gebakken wordt en zal ook de expo organiseren. En er wordt nog meer gebakken. Je krijgt er een wafeltje bij, die worden door Marion gemaakt. Werkt nog gezelliger!

Wat en wanneer?
Je kunt de setjes op maandag 23 maart tussen 11.00 en 13.00 uur, of na 19.00 uur ophalen in de Parrestraat 18, Eijsden, bij Loods 0, aan het raam. Bel of app van te voren, of als je er bent, zodat ik het loket open kan zetten.
Inleveren van de werkstukjes kan op zaterdag 28 maart, tussen 11.00 en 14.00 uur. Het hoeft niet droog te zijn als,je het inlevert. En op 5 april zullen de kunstwerkjes in de etalage hangen, een week lang. Zin in... lentewerkjes.. tijd om een beetje kleur krijgen!

 

HIERONDER KUN JE HET WERKPLAN DOWNLOADEN

 

 



Tot dan, Yvette

Contactgegevens

Yvette Jongen

Parrestraat 18, 6245 LJ Eijsden

06-23 07 21 29

info@loods0.nl   |  http://www.loods0.nl

KVK 14061297

Bezoek op afspraak.

Tips en nieuwtjes

Actueel: De volledige lockdown geldt ook voor dit atelier t.a.v. de lessen. De cursussen zullen dus tot 8 februari stilgelegd worden. De stookservice kan wel doorgaan (thuiswerken en de werken hier afleveren, of glazuren).

Er zijn voorbereidingen gestart om online-lespakketten aan te bieden, met daarin veel theorie m.b.t. decoratie, glazuren, stoken en info over primitieve potten maken en bijbehorende grondstoffenkennis. Weet jij bijvoorbeeld al wat een Puki is? Of hoe je je eigen pigmenten kan maken? Of hoe je klei uit je achtertuin kunt verwerken? Veel voorpret gewenst!

Kort Beroeps Onderwijs

Er wordt gewerkt aan een plan om in de loop van komend jaar Kort Beroeps Onderwijs aan te gaan bieden. Ben je hier in geïnteresseerd als aanbieder/tussenpersoon of gebruiker, laat dit dan alvast weten door een bericht te sturen. Je kunt op dit moment al via de Ambachtsacademie bij Loods 0 terecht voor een  interne opleiding. Dit is een leermeestertraject.

Alle liefs van Yvette

06-23072129 | info@loods0.nl

  • Facebook - Loods 0
  • YouTube - Loods 0
  • Linkedin Yvette Jongen
  • Pinterest - Yvette Jongen

© 2019 ontwerp en webmaster Yvette Jongen  |  www.loods0.nl