top of page


meer dan een cursus

intensieve begeleiding

Kom je niet in aanmerking voor de keramiek-opleiding via de Ambachtsacademie, maar zoek je wel meer begeleiding en verdieping dan bij de reguliere cursus, dan is een intensief traject wellicht iets voor jou. Het betreft een maatwerktraject, waarbij je zelf een focus aangeeft en waarbij je 1, 2 tot 3 volle dagen per week aanwezig bent.

Je kunt hierbij kiezen voor een

  • open atelier-structuur, of een

  • planmatige verdieping

 

 

Open atelier met begeleiding

Dit biedt een plek, waar je al je leervragen neer kunt leggen zonder vooropgezet plan. Het omvat deelmodules uit een keramiekopleiding, die je gaandeweg kiest. Een open atelier met begeleiding kost 1850 euro per jaar voor 1 dag (of twee dagdelen) per week, Twee dagen per week kost 2150 euro. Let op: exclusief materialen. Hier horen ook thuisstudie-uren bij.

 

Verdiepingstraject met plan

Als je graag een plan wil maken, met een grote verdiepingsvraag of een vervanging zoekt voor een keramiekopleiding, zou je ook een verdiepingstraject aan kunnen vragen.

Gemiddeld gaat het dan om 120 bijeenkomsten per jaar. Geen diploma, wel de opleiding, inclusief interne stage.

Een standaard traject gaat uit van 800 uur  (2 dagen per week) en kost 2500 euro. Voor drie dagen wordt dat 3300 euro (beide opties zijn inclusief materialen). Maar aangezien het om maatwerk gaat en een plan nooit standaard is, zijn er opties bespreekbaar over de inhoud, de duur en de intensiteit.

bottom of page