De kop is eraf.

Ik ben geen blogger. Niet dat ik niks te melden heb, maar in elk geval niet op regelmatige basis. Gewoon, alleen als zich iets voordoet. Of als ik teveel tijd heb. Dan ga ik er voor zitten. Een stukje schrijven over een mislukt experiment, of een experiment dat dreigt te slagen.

Of over een project, of verrassende voorvallen in het atelier. Nieuwe plannen, oude dromen. Herinneringen, ook leuk. Ze zullen vast voorbij komen. Ik ga mijn best doen. De eerste blogpoging is al achter de rug, het voornemen om te bloggen. Op mijn manier. Bij deze :).


Oh ja. Dit is Snickers, die hier op mijn schoot hangt. Cursisten zien hem wel eens op het binnenterrein rondlopen. Het bakbeest van 65 kilo. En dan leg ik altijd uit dat het eigenlijk een schoothondje is. Wellicht kan niemand zich daar iets bij voorstellen. Nu wel. Hoop ik.


180 keer bekeken0 reacties
Contactgegevens

Yvette Jongen

Parrestraat 18, 6245 LJ Eijsden

06-23 07 21 29

info@loods0.nl   |  http://www.loods0.nl

KVK 14061297

Bezoek op afspraak.

Tips en nieuwtjes

Actueel: De volledige lockdown geldt ook voor dit atelier t.a.v. de lessen. De cursussen zullen dus tot 8 februari stilgelegd worden. De stookservice kan wel doorgaan (thuiswerken en de werken hier afleveren, of glazuren).

Er zijn voorbereidingen gestart om online-lespakketten aan te bieden, met daarin veel theorie m.b.t. decoratie, glazuren, stoken en info over primitieve potten maken en bijbehorende grondstoffenkennis. Weet jij bijvoorbeeld al wat een Puki is? Of hoe je je eigen pigmenten kan maken? Of hoe je klei uit je achtertuin kunt verwerken? Veel voorpret gewenst!

Kort Beroeps Onderwijs

Er wordt gewerkt aan een plan om in de loop van komend jaar Kort Beroeps Onderwijs aan te gaan bieden. Ben je hier in geïnteresseerd als aanbieder/tussenpersoon of gebruiker, laat dit dan alvast weten door een bericht te sturen. Je kunt op dit moment al via de Ambachtsacademie bij Loods 0 terecht voor een  interne opleiding. Dit is een leermeestertraject.

Alle liefs van Yvette

06-23072129 | info@loods0.nl

  • Facebook - Loods 0
  • YouTube - Loods 0
  • Linkedin Yvette Jongen
  • Pinterest - Yvette Jongen

© 2019 ontwerp en webmaster Yvette Jongen  |  www.loods0.nl