De kop is eraf.

Ik ben geen blogger. Niet dat ik niks te melden heb, maar in elk geval niet op regelmatige basis. Gewoon, alleen als zich iets voordoet. Of als ik teveel tijd heb. Dan ga ik er voor zitten. Een stukje schrijven over een mislukt experiment, of een experiment dat dreigt te slagen.

Of over een project, of verrassende voorvallen in het atelier. Nieuwe plannen, oude dromen. Herinneringen, ook leuk. Ze zullen vast voorbij komen. Ik ga mijn best doen. De eerste blogpoging is al achter de rug, het voornemen om te bloggen. Op mijn manier. Bij deze :).


Oh ja. Dit is Snickers, die hier op mijn schoot hangt. Cursisten zien hem wel eens op het binnenterrein rondlopen. Het bakbeest van 65 kilo. En dan leg ik altijd uit dat het eigenlijk een schoothondje is. Wellicht kan niemand zich daar iets bij voorstellen. Nu wel. Hoop ik.


172 keer bekeken
Contactgegevens

Yvette Jongen

Parrestraat 18, 6245 LJ Eijsden

06-23 07 21 29

info@loods0.nl   |  http://www.loods0.nl

KVK 14061297

Bezoek op afspraak.

  • Facebook - Loods 0
  • YouTube - Loods 0
  • Linkedin Yvette Jongen
  • Pinterest - Yvette Jongen
Tips en nieuwtjes

Actueel: de maatregelingen zijn m.i.v. 13 oktober 2020 j.l. aangescherpt,  zie Corona-maatregelen. Voorlopig kunnen de lessen doorgaan, op anderhalve meter, waar mogelijk.  Mondmaskertjes zijn welkom, maar zeker niet verplicht. Iedereen heeft bovendien recht op inhaallessen mits je je ruim op tijd afmeldt, dus bij klachten of verdenking op Corona ben je de lessen zeker niet meteen kwijt!

Kort Beroeps Onderwijs

Er wordt gewerkt aan een plan om in de loop van komend jaar Kort Beroeps Onderwijs aan te gaan bieden. Ben je hier in geïnteresseerd als aanbieder/tussenpersoon of gebruiker, laat dit dan alvast weten door een bericht te sturen. 

Alle liefs van Yvette

06-23072129 | info@loods0.nl

© 2019 ontwerp en webmaster Yvette Jongen  |  www.loods0.nl