De kop is eraf.

Ik ben geen blogger. Niet dat ik niks te melden heb, maar in elk geval niet op regelmatige basis. Gewoon, alleen als zich iets voordoet. Of als ik teveel tijd heb. Dan ga ik er voor zitten. Een stukje schrijven over een mislukt experiment, of een experiment dat dreigt te slagen.

Of over een project, of verrassende voorvallen in het atelier. Nieuwe plannen, oude dromen. Herinneringen, ook leuk. Ze zullen vast voorbij komen. Ik ga mijn best doen. De eerste blogpoging is al achter de rug, het voornemen om te bloggen. Op mijn manier. Bij deze :).


Oh ja. Dit is Snickers, die hier op mijn schoot hangt. Cursisten zien hem wel eens op het binnenterrein rondlopen. Het bakbeest van 65 kilo. En dan leg ik altijd uit dat het eigenlijk een schoothondje is. Wellicht kan niemand zich daar iets bij voorstellen. Nu wel. Hoop ik.


0 keer bekeken
Contactgegevens

Yvette Jongen

Parrestraat 18, 6245 LJ Eijsden

06-23 07 21 29

info@loods0.nl   |  http://www.loods0.nl

KVK 14061297

Bezoek op afspraak.

Tips en nieuwtjes

Ook hier zullen de lessen voorlopig even stilgelegd worden uit voorzorg mbt het Coronavirus. Ik ben gelukkig niet helemaal uit het zicht. Cursisten kunnen hun spullen of materialen op afspraak ophalen en brengen. Ook kleipakketten zijn gewoon beschikbaar. Ik wens iedereen alle sterkte de komende tijd. Bel of mail als ik iets voor jullie kan betekenen!

Vragen over je inhaallessen? Kijk even hier. (alleen voor cursisten)

Alle liefs van Yvette

06-23072129 | info@loods0.nl

  • Facebook - Loods 0
  • YouTube - Loods 0
  • Linkedin Yvette Jongen
  • Pinterest - Yvette Jongen

© 2019 ontwerp en webmaster Yvette Jongen  |  www.loods0.nl