Allemaal beestjes

Vorig jaar ben ik begonnen om een idee uit te werken, het creeren van samengestelde miniatuur-beestjes uit porseleinklei. De komende tijd ga ik alvast met de voorbereiding starten om het uit te werken: uitproberen hoe ik de beestjes kan maken zonder dat ze in je handen breken en ervoor zorgen dat ze mooi gepresenteerd kunnen worden alsof het een prehistorische collectie betreft.


Ik ben dus op zoek naar reageerbuisjes en glazen stolpen in alle vormen en maten. Heb je zoiets nog ergens op de zolder liggen, of weet je waar ik ze voor een zacht prijsje kan kopen, laat dan iets weten..!

Allemaal beestjes, glazen reageerbuisjes en glazen stolpen gezocht!

52 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Contactgegevens

Yvette Jongen

Parrestraat 18, 6245 LJ Eijsden

06-23 07 21 29

info@loods0.nl   |  http://www.loods0.nl

KVK 14061297

Bezoek op afspraak.

Tips en nieuwtjes

Actueel: De volledige lockdown geldt ook voor dit atelier t.a.v. de lessen. De cursussen zullen dus tot 8 februari stilgelegd worden. De stookservice kan wel doorgaan (thuiswerken en de werken hier afleveren, of glazuren).

Er zijn voorbereidingen gestart om online-lespakketten aan te bieden, met daarin veel theorie m.b.t. decoratie, glazuren, stoken en info over primitieve potten maken en bijbehorende grondstoffenkennis. Weet jij bijvoorbeeld al wat een Puki is? Of hoe je je eigen pigmenten kan maken? Of hoe je klei uit je achtertuin kunt verwerken? Veel voorpret gewenst!

Kort Beroeps Onderwijs

Er wordt gewerkt aan een plan om in de loop van komend jaar Kort Beroeps Onderwijs aan te gaan bieden. Ben je hier in geïnteresseerd als aanbieder/tussenpersoon of gebruiker, laat dit dan alvast weten door een bericht te sturen. Je kunt op dit moment al via de Ambachtsacademie bij Loods 0 terecht voor een  interne opleiding. Dit is een leermeestertraject.

Alle liefs van Yvette

06-23072129 | info@loods0.nl

  • Facebook - Loods 0
  • YouTube - Loods 0
  • Linkedin Yvette Jongen
  • Pinterest - Yvette Jongen

© 2019 ontwerp en webmaster Yvette Jongen  |  www.loods0.nl