Allemaal beestjes

Vorig jaar ben ik begonnen om een idee uit te werken, het creeren van samengestelde miniatuur-beestjes uit porseleinklei. De komende tijd ga ik alvast met de voorbereiding starten om het uit te werken: uitproberen hoe ik de beestjes kan maken zonder dat ze in je handen breken en ervoor zorgen dat ze mooi gepresenteerd kunnen worden alsof het een prehistorische collectie betreft.


Ik ben dus op zoek naar reageerbuisjes en glazen stolpen in alle vormen en maten. Heb je zoiets nog ergens op de zolder liggen, of weet je waar ik ze voor een zacht prijsje kan kopen, laat dan iets weten..!

Allemaal beestjes, glazen reageerbuisjes en glazen stolpen gezocht!

49 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven
Contactgegevens

Yvette Jongen

Parrestraat 18, 6245 LJ Eijsden

06-23 07 21 29

info@loods0.nl   |  http://www.loods0.nl

KVK 14061297

Bezoek op afspraak.

  • Facebook - Loods 0
  • YouTube - Loods 0
  • Linkedin Yvette Jongen
  • Pinterest - Yvette Jongen
Tips en nieuwtjes

Actueel: de maatregelingen zijn m.i.v. 13 oktober 2020 j.l. aangescherpt,  zie Corona-maatregelen. Voorlopig kunnen de lessen doorgaan, op anderhalve meter, waar mogelijk.  Mondmaskertjes zijn welkom, maar zeker niet verplicht. Iedereen heeft bovendien recht op inhaallessen mits je je ruim op tijd afmeldt, dus bij klachten of verdenking op Corona ben je de lessen zeker niet meteen kwijt!

Kort Beroeps Onderwijs

Er wordt gewerkt aan een plan om in de loop van komend jaar Kort Beroeps Onderwijs aan te gaan bieden. Ben je hier in geïnteresseerd als aanbieder/tussenpersoon of gebruiker, laat dit dan alvast weten door een bericht te sturen. 

Alle liefs van Yvette

06-23072129 | info@loods0.nl

© 2019 ontwerp en webmaster Yvette Jongen  |  www.loods0.nl